IFSAM2014 World Congress in Tokyo Program

Registration

The Registration Desk is located in Ground Floor in the Main Building (Liberty Tower).
The Registration Desk is open at following times:

2nd September8:00 to 17:00
3rd September8:00 to 17:00
4th September8:00 to 11:00

September 2nd

9:00 to 9:30
(30min.)
Address of Welcome and IFSAM 2014 Official Opening
9:30 to10:50
(80min.)
Keynote Presentations
10:50 to11:20
(30min.)
Coffee Break
11:20 to12:50
(90min.)
Paper Presentation     Joint Symposium
12:50 to14:20
(90min.)
Lunch
14:20 to15:50
(90min.)
Plenary Symposiums
Room : 1011
Organizer I :The Academic Association for Organizational Science
Room : 1012
Organizer II :Japan Society of Human Resource Management
15:50 to17:20
(90min.)
Paper Presentation

September 3rd

9:00 to10:30
(90min.)
Paper Presentation
10:30 to11:00
(30min.)
Coffee Break
11:00 to12:30
(90min.)
Plenary Symposiums
Room : 1011
Organizer III :Japan Scholarly Association of Asian Management
Room : 1012
Organizer IV :Japan Association for the Comparative Studies of Management
12:30 to14:00
(90min.)
Lunch
14:00 to15:30
(90min.)
Paper Presentation
15:30 to17:00
(90min.)
Plenary Symposiums
Room : 1011
Organizer V :Japan Accounting Association
Room : 1012
Organizer VI :Japan Academy of International Business Studies
17:00 to18:30
(90min.)
Paper Presentation
19:30 to 21:30
(180min.)
Gala Dinner

September 4th

8:45 to10:15
(90min.)
Paper Presentation
10:15 to10:30
(15min.)
Coffee Break
10:30 to12:00
(90min.)
Paper Presentation
12:00 to13:30
(90min.)
Farewell Lunch

Paper Presentation Program (PDF)


Poster Presentation Program (PDF)

pagetop